schuurman-omheining-wolvenomheining

Wolvenomheining

Waarom een wolvenomheining? Het aantal rondtrekkende wolven is het afgelopen jaar enorm toegenomen. Het gevolg, steeds meer (dodelijke) aanvallen op schapen, geiten en pony’s, getuigen ook de recente artikelen in de diverse media.

Steeds meer eigenaren van dieren zitten met hun handen in het haar omdat ze niet weten hoe ze een wolvenaanval op hun dieren kunnen voorkomen.

Wij, Schuurman Omheiningen, kunnen u helpen met advies en eventueel uitvoering van een wolvenraster. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een nieuwe wolvenomheining. Echter kan een bestaande omheining ook “wolfproof” gemaakt worden.

Geeft zo’n wolvenafrastering 100% zekerheid?

Helaas niet, echter de wolf is een opportunist, wolven zullen alleen een makkelijke prooi waar ze weinig energie in hoeven te steken proberen te pakken. Door uw omheining zo veilig mogelijk te maken zal de wolf er al snel achter komen dat het er teveel energie in moet steken om uw dieren aan te vallen en het dan ook snel een deurtje verder zal proberen.

Heeft het zin een hoge gaas omheining te monteren?

Nee, de wolf is een kei in klimmen en kan dus ook over hoog gaas klimmen. Als dat niet lukt zal het proberen onder het gaas door te graven. Het gaas dient dus al behoorlijk diep te worden ingegraven of er moet een andere oplossing worden gekozen om graven te voorkomen.

Bij Schuurman hebben we diverse oplossingen beschikbaar om de wolf buiten uw perceel te houden. Voor zowel een permanente als demontabele wolvenomheining bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast leveren we ook de zo genaamde Foxlight, een goed aanvullend product om predatoren van uw terrein te houden.

We geven advies, leveren de benodigde materialen en kunnen eventueel ook de omheining voor u monteren. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar om uw perceel wolfzeker te maken. Bovendien is het zelf monteren van de door ons geleverde materialen ook een mogelijkheid. Mochten er dan tijdens de montage toch vragen opkomen, kunt u ons altijd voor advies bellen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Telefonisch: 0575-467382, stuur een mail aan: info@schuurman.eu of vul het contactformulier op
onze website in.

Say Something