Hindernissen voor hippische sport van schuurman

Hindernissen paardensport

Schuurman Hindernissen & Omheiningen startte in 1974 met het importeren van hindernis materiaal uit Engeland. Ruim 40 jaar verder is Schuurman toonaangevend in het produceren en leveren van verschillende soorten hindernissen voor de hippische springsport.  Zowel voor trainingspistes als een wedstrijdring bieden wij een oplossing. Wilt u een standaard of liever een unieke hindernis in de huisstijl van een sponsor? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ruim assortiment hindernissen bij paardensport

In onze productcatalogus vindt u ons ruime assortiment. Deze leveren wij in houten en kunststoffen uitvoering of een combinatie van deze twee. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om er verschillende attributen aan toe te voegen. Bijvoorbeeld een oxer, een waterbak, cavaletti’s of dubbelsprongen. Verder beschikken we over een groot aantal attributen waaronder staanders, lepels en sleutelgat profielen. Voor accessoires als vlaggen, houders en beugels kunt u ook bij ons terecht.

Unieke hindernisbanen

Om uw springparcours extra uitstraling te geven kunt u de hindernissen voorzien van een eigen huisstijl. Wij bieden de mogelijkheid uw hindernis te realiseren met een eigen logo en de kleuren van uw bedrijf. Ook bieden wij verschillende uitkomsten voor evenementen. Sponsort u met uw bedrijf een springwedstrijd waarbij uw bedrijf verwerkt moet worden in de springhindernis? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

U kunt contact met ons opnemen voor advies over de verschillende mogelijkheden. Desgewenst maken wij met u een afspraak om uw wensen en de vele mogelijkheden die er zijn door te spreken.

U bepaald het budget en afhankelijk hiervan werken wij een ontwerpschets uit en/of maken een voorstel. Wij bouwen en leveren u vervolgens de hindernis compleet met uw logo of gewenste uitstraling.

Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van opslag tussen de verschillende hippische evenementen door, het transport naar hippische evenementen waar u deze wenst op te stellen en het eventuele onderhoud van uw hindernis materialen.

contact

Wij bedenken in overleg met u een voorstel voor een sponsorhindernis en wij bouwen deze.

 

Assortiment hindernissen

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact