Hindernissen

ALU+LIJN™ Hindernissen - Hindernissen

schuurman aluminium vleugel dak

SCHUURMAN® HINDERNISSEN introduceert een nieuwe dimensie in hindernismateriaal. De Aluminium staanders en vleugels. Kortweg de ALU+ LIJN™ genoemd. De staanders en vleugels zijn voorzien van een verzinkt profiel met sleutelgaten. In dit sleutelgatprofiel passen de FEI™ goedgekeurde metalen en kunststof veiligheidslepels, de gewone kunststof lepels en de gewone verzinkte lepels en platte lepels.

De ALU+ LIJN™ staanders en vleugels zijn voorzien van een hoogwaardige epoxylaag. De vleugels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en rood of in een door u gewenste andere RAL kleur. In de afmetingen 160 en 180 cm. De staanders in de kleur wit met een afmeting van 180 cm. Het voordeel van staanders uit de ALU+ LIJN™ ten opzichte van verzinkte staanders is het lage gewicht en de duurzaamheid. Door dit lage gewicht zijn de staanders en vleugels ideaal voor concoursen daar deze makkelijker te verplaatsen zijn. De vleugels zijn bovendien ideaal als aanleuning bij training van jonge paarden.

In het kort:
Staanders uit de ALU+ LIJN™ zijn wit gecoat en voorzien van een verzinkt sleutelgatprofiel. Vleugels uit de ALU+ LIJN™ zijn standaard wit, rood of blauw en indien gewenst in uw eigen kleur gecoat en altijd voorzien van een verzinkt sleutelgatprofiel.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact