nobifix

Omheiningen

SCHUURMAN® HINDERNISSEN EN OMHEININGEN is al ruim 40 jaar toonaangevend in het verzorgen van omheiningen. In het verleden hebben wij voor verschillende opdrachtgevers rijbakken, dressuurpistes en hindernissenparcours omgeven van afrastering. Een ruiter en zijn paard verdienen een comfortabele gelegenheid om te trainen en daar hoort een gedegen omheining bij. Wij voorzien u met alle plezier van advies over materialen en plaatsing. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een verscheidenheid aan materialen

SCHUURMAN® HINDERNISSEN EN OMHEININGEN beschikt over een willekeur aan verschillende materialen om uw omheining vorm te geven. Uw afrastering kan voorzien worden van schrikdraad en gaas. Daarnaast beschikken we over verschillende houtsoorten, waaronder ons karakteristieke kastanje hout. Dan zijn er nog verschillende soorten manieren om een afrastering af te werken. Denk aan het aantal regels in een hekwerk of de afwerking van de palen. Bovendien zijn deze palen verkrijgbaar in verschillende diktes en kunnen ze bijvoorbeeld afgewerkt worden met een diamantkop, een freesrand of een combinatie van deze beiden. Twijfelt u over de afwerking of bent u door het ruime aanbod het overzicht kwijt? Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen helpen een keuze te maken voor uw situatie.

Weide omheining

Naast het omheinen van dressuurpistes en springparcours kunt u bij ons ook terecht voor het afrasteren van uw weiland. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw weide te omheinen. Afhankelijk van de functie van een omheining kunnen wij u adviseren over de benodigdheden van een betrouwbaar hekwerk. Een houten omheining is bijvoorbeeld uitermate geschikt en veilig voor het houden van paarden, waarbij andere veesoorten gebaat zijn bij een omheining met gaas.

Contact

Hebt u advies nodig of wilt u meer informatie over de levering en plaatsing van onze producten. Neem contact met ons op via het onderstaande knoppen. Wij zijn altijd te bereiken via telefoon of e-mail.

contact

Assortiment omheinining en afrastering

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact