Schuurman hindernissen en omheiningen

Poorten

Een omheining of weide afrastering is pas echt af met een weidepoort. Bij Schuurman kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten poorten. Van standaard weidepoorten tot luxe entree. Onze weidepoorten zijn stevig, verkrijgbaar in verschillende materialen en op verschillende manieren te sluiten met ons hang en sluitwerk. Advies nodig over een mooie afwerking van uw omheining of behoeft aan meer informatie? Neem contact met ons op!

Een ruim aanbod weidehekken

Bij Schuurman bestaat het assortiment uit een ruim aanbod aan verschillende weidehekken. U kunt bij ons terecht voor Engelse, eikenhouten, luxe entree en standaard poorten. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende soorten materialen. Onze Engelse poorten zijn verkrijgbaar in hardhout en naaldhout, maar onze luxe poorten zijn bijvoorbeeld ook beschikbaar in smeedijzeren uitvoering.  Om een poort te voltooien hebben we verschillende soorten hang en sluitwerk. Denk aan een veersluiting waarbij de poort automatisch achter u dichtgaat. Of een poorthouder op een houten steun. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Passende weidepoorten voor uw situatie

Een omheining inclusief weidepoort kan het aangezicht van uw terrein maken of breken. Daarom is het verstandig goed te kijken naar de juiste afrastering voor uw terrein met een passende poort. Ook met de functie van de omheining moet rekening gehouden worden. Lichtgewicht landhekken zijn prima oplossingen voor kleinvee, zoals een schaap- of geitenweide. Wanneer u koeien of paarden houdt is het verstandiger een zwaardere weidepoort te kiezen. Maak uw wensen en behoeften kenbaar zodat wij u kunnen helpen met een advies voor uw specifieke situatie.

Vrijblijvend advies

Hebt u vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing, zodat we in goed wederzijds overleg tot een resultaat komen waar beide partijen trots op zijn. U kunt ons altijd bellen of mailen, of een bericht achterlaten via de contactenpagina.

contact

Assortiment poorten

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact