nobifix,

Nobifix

Nobifix duurzaam hout

Schuurman Hindernissen & Omheiningen maakt gebruik van Nobifix. Dit is een houttechnologie waarbij naaldhout op een natuurlijke wijze wordt verduurzaamd. Daardoor gaan de producten minstens zo lang mee als hardhout. Daarnaast kom het naaldhout dat gebruikt wordt uit Europese bossen. Deze bossen zijn gecertificeerd en worden duurzaam beheerd. Het gebruik van dit hout is veilig voor mens, dier en milieu. Deze technologie biedt een goed alternatief voor materialen zoals tropisch hardhout, gecreosoteerde producten, kunststof en beton.

Nobifix Paardenomheiningen

Het hout is ideaal voor omheiningen. Zo is het reukvrij en geeft het niet af. De producten zijn ook eenvoudig te verwerken als omheining in een omgeving. Daardoor kunnen we extra efficiënt werken. Verder heeft het materiaal een lange levensduur en is het bestand tegen schimmels en insecten. Ook geeft dit een mooie uitstraling aan de omgeving rondom de paarden.

Onderhoudsarme afrastering

Nobifix biedt ook geschilde en gefreesde palen. Deze zijn zeer geschikt voor (weide)afrastering. Zo is de verwachte levensduur van de + producten met grondcontact 25 jaar en bovengronds zelfs 35 jaar. Daarnaast is het materiaal schimmelbestendig en insecten kunnen het niet aantasten. Tot slot heeft het hout niet veel onderhoud nodig. Zo kunt u het jaren gebruiken als afrastering.

De voordelen

Kortom: het gebruik van onze producten biedt veel voordelen.

✓ Innovatieve technologie
✓ Bewezen duurzaam
✓ Veilig voor mens, dier en milieu
✓ Levensduur minstens zo lang als dat van hardhout
✓ Hout uit gecertificeerde Europese bossen
✓ Reukvrij en het geeft niet af
✓ Onderhoudsarm
✓ Snel leverbaar

Wilt u weten wat de Nobifix producten u te bieden hebben? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Bovendien kunt u ons altijd bellen of mailen, of een bericht achterlaten via de contactpagina.

contact

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact