nobifix,

Schuurman houten poorten

Bent u op zoek naar een houten poort voor uw omheining? Dan kan Schuurman u voorzien van poorten die voldoen aan uw wensen. Een omheining inclusief poort zorgt voor een mooi aanzicht op het geheel. Daarom is het verstandig om goed te kijken naar de juiste omheining met een passende poort. Bekijk ons assortiment poorten of vraag om advies zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Duurzame poorten

Voor onze houten poorten maken we gebruik van eikenhout, hardhout of naaldhout. Hierdoor hebben de poorten een lange levensduur. Daarnaast worden deze zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Het hout dat wij gebruiken voldoet aan strenge eisen om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk meegaat. Ook is het hout erg onderhoudsarm waardoor het weinig aandacht nodig heeft.

Houten poorten op maat

Heeft u een houten poort op maat nodig? Dan helpt Schuurman u daar graag bij. Wij zorgen voor een poort die past bij uw situatie en in de omgeving. Door de variatie aan poorten hebben we voor iedere omgeving of situatie een passende oplossing. Zo kunt u kiezen voor verschillende materialen en stijlen. Wilt u advies over een poort voor uw omheining? Dan staan wij voor u klaar met een passend advies.

Voordelen van houten poorten

Het hebben van een houten poort heeft een aantal voordelen. Hieronder leest u de belangrijkste:

  • Hout geeft een warme uitstraling aan uw omgeving
  • Hout heeft weinig tot geen onderhoud nodig
  • Veel mogelijkheden in stijlen en kleuren

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing. Daardoor kunnen we in goed overleg tot een resultaat komen waar beide partijen trots op zijn. U kunt ons altijd bellen of mailen, of een bericht achterlaten via de contactenpagina.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact