nobifix,

Hindernis paard

Schuurman Hindernissen & Omheiningen is dé specialist op het gebied van paarden hindernissen. Als u op zoek bent naar hoogwaardig hindernismateriaal voor uw trainingspistes of wedstrijdringen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Met ruim 40 jaar ervaring in het produceren en leveren van verschillende soorten hindernissen, bieden wij een uitgebreid assortiment aan houten en kunststof hindernissen, aangevuld met diverse attributen en accessoires.

Of u nu op zoek bent naar een standaard paard hindernis of juist een unieke hindernis in de huisstijl van uw sponsor, wij denken graag met u mee om uw ideeën te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en mogelijkheden.

Een ruim assortiment paarden hindernissen voor elk niveau

Bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen begrijpen we als geen ander dat de juiste hindernissen van groot belang zijn voor de prestaties van paard en ruiter. Daarom bieden wij een ruim assortiment paardenhindernissen voor elk niveau. Dit betekent dat zowel beginnende als ervaren ruiters bij ons terecht kunnen.

Onze productcatalogus bevat verschillende soorten hindernissen, van houten balken tot kunststof hindernissen, die geschikt zijn voor zowel de trainingsring als de wedstrijdring. Of u nu op zoek bent naar een standaard hindernis of een unieke hindernis wilt laten maken in de huisstijl van een sponsor, bij ons bent u aan het juiste adres.

Maatwerk voor paarden hindernissen in uw eigen huisstijl

Bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen geloven we dat een persoonlijk tintje bijdraagt aan de beleving van de paardensport. Daarom bieden wij de mogelijkheid om paarden hindernissen op maat te maken in de huisstijl van uw bedrijf of vereniging. Met deze unieke hindernissen geeft u niet alleen uw paardenevenement extra uitstraling, maar laat u ook zien waar uw bedrijf of vereniging voor staat.

Onze ervaren professionals gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Wij gebruiken hoogwaardige materialen zodat de hindernissen niet alleen een visueel spektakel zijn, maar ook duurzaam en veilig voor zowel ruiter als paard.

Accessoires voor uw hindernisbaan

Bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen begrijpen we dat het niet alleen gaat om de hindernissen zelf, maar ook om de accessoires die uw hindernisbaan compleet maken. Daarom bieden wij een breed scala aan accessoires die uw hindernisbaan compleet maken.

Wij hebben bijvoorbeeld verschillende soorten vlaggen en houders in ons assortiment om uw hindernissen een finishing touch te geven. Ook beschikken we over beugels en staanders om uw obstakels stevig te plaatsen. Verder kunt u bij ons terecht voor lepels en sleutelgatprofielen om uw hindernissen aan uw wensen aan te passen.

Al onze accessoires zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strenge veiligheidseisen die gelden in de paardenwereld. Meer over deze veiligheidseisen leest u op de website van Stichting Veilige Paardensport. U kunt er dus op vertrouwen dat uw hindernisbaan niet alleen mooi, maar ook veilig is.

Contact of offerte aanvragen voor paarden hindernissen

Wij hopen dat onze informatie u een beter beeld heeft gegeven van de mogelijkheden die wij bieden.

Heeft u nog vragen over ons assortiment of wilt u een offerte aanvragen voor het bestellen van hindernissen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen. Zo kunnen we samen met u bekijken welke hindernissen het beste bij uw wensen en budget passen.

Schuurman Hindernissen & Omheiningen heeft meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en leveren van hoogwaardige hindernissen voor de paardensport. Wij streven dan ook naar perfectie in ons vak en garanderen u de beste kwaliteit en service.

Assortiment paarden hindernissen

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact