nobifix,

Wolven omheining

Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele en innovatieve oplossingen om uw vee te beschermen tegen wolvenplagen. Onze omheiningen zijn speciaal ontworpen en geproduceerd om wolven buiten de omheining te houden zonder het dier schade toe te brengen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en de modernste technologieën bieden wij u de beste bescherming voor uw vee.

Onze adviseurs en installateurs staan klaar om u te ondersteunen bij het ontwerpen en implementeren van de juiste oplossing voor uw situatie. Zo leveren wij graag de benodigde materialen en kunnen we ook eventueel ook de omheining voor u monteren. Bovendien is het zelf monteren van de door ons geleverde materialen ook een mogelijkheid. Mochten er dan tijdens de montage toch vragen opkomen, kunt u ons altijd voor advies bellen.

Waarom wolven omheiningen?

Wolven zijn prachtige dieren, maar ze kunnen ook een ernstige bedreiging vormen voor veehouders. Wolvenplagen op vee kunnen namelijk leiden tot grote verliezen voor veehouders. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om uw vee te beschermen. Een effectieve oplossing hiervoor is een wolven omheining.

Een wolven omheining is speciaal ontworpen en vervaardigd om wolven buiten het hek te houden zonder het dier schade toe te brengen. Deze omheiningen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. Dit betekent dat ze sterk en duurzaam zijn. Bovendien zijn onze afrasteringen gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Onze oplossingen: Wat bieden wij aan?

Onze producten zijn speciaal ontworpen en vervaardigd om de veiligheid van uw vee te garanderen. Bovendien vermindert het de kans op aanvallen van wolven.

Wij bieden bijvoorbeeld een permanent afrastering, die stevig en duurzaam is en uw vee efficiënt beschermt. Daarnaast bieden wij ook een demontabele wolven omheining, dat u een flexibele oplossing biedt en eenvoudig aan uw situatie kan worden aangepast.

Verder leveren wij ook de zogeheten Foxlight, een goed aanvullend product om roofdieren van uw terrein te weren. Dit doet het door dieren af te schrikken met lichtflitsen.

Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie. Daarnaast kunnen zij ook garant staan voor de plaatsing en het onderhoud van de omheiningen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts adviseert u graag en helpt u de juiste oplossing voor uw situatie te kiezen.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden wij oplossingen op maat. Wilt u een offerte ontvangen voor een wolven omheining op maat? Laat dan uw gegevens achter via onze offerte pagina of bel ons gerust.

Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan de juiste oplossing om uw vee te beschermen tegen wolvenplagen.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact