nobifix,

Weide poorten

Weidehek hout

Bent u op zoek naar duurzaam weidehek van hout? Bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen bent u aan het juiste adres. Al sinds 1974 zijn wij een vooraanstaande naam in de paardensport branche. Wij leveren hindernismaterialen en hoogwaardige materialen voor omheiningen door het hele land. Ons assortiment omvat diverse soorten houten weidehekken en omheiningen, waaronder ook gaasomheiningen.

Houten weidehekken assortiment

In het assortiment van Schuurman Hindernissen & Omheiningen vindt u een uitgebreid scala aan houtsoorten voor weidehekken, waaronder het kenmerkende kastanjehout. Het meest opvallende voordeel van kastanjehouten weidehekken is hun natuurlijke weerstand tegen rotten en insecten. Hierdoor is doorgaans geen chemische behandeling nodig. Dit maakt kastanjehout een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor het omheinen van uw weiland. Bovendien voegen houten weidehekken een natuurlijke schoonheid toe aan het landelijke leven. Vanwege deze eigenschappen passen houten weidehekken bij diverse landschapsstijlen en hebben ze uiteenlopende toepassingen. Deze hekken houden niet alleen uw vee binnen de gewenste grenzen, maar dragen ook bij aan de esthetiek van uw landschap.

 

Aandachtspunten bij het kopen van houten weidehekken

Voordat u overgaat tot de aanschaf van houten weidehekken, raden wij aan om rekening te houden met enkele belangrijke punten. Deze zorgen ervoor dat uw keuze aansluit bij uw specifieke behoeften en doelstellingen:

  1. Materiaalkeuze: Er zijn verschillende materialen beschikbaar, waaronder hout, gaas en metaal. Kies het materiaal dat het beste past bij uw omgeving, milieuvriendelijkheid, voorkeuren en duurzaamheidseisen.
  2. Duurzaamheid: Het is van belang dat het gekozen houten weidehek bestand is tegen weersinvloeden en insecten.
  3. Afmetingen: De lengte en hoogte van het weidehek zijn afhankelijk van de plaatsing en het beoogde doel. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.
  4. Sluiting: Overweeg hoe u het hek wilt openen en sluiten, aangezien er diverse mogelijkheden zijn.

Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Wilt u één of meerdere weidehekken van hout op uw terrein plaatsen? Schuurman Hindernissen & Omheiningen biedt een uitgebreid assortiment houten weidehekken. Heeft u vragen over onze producten of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij staan klaar om u te adviseren bij het vinden van passende houten weidehekken voor uw situatie.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact