nobifix,

Weidehekken

Bent u op zoek naar een duurzaam weidehek? Dan bent u bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen aan het juiste adres. Sinds 1974 zijn wij toonaangevend in de paardensport branche en leveren wij hindernismaterialen en duurzaam materiaal voor omheiningen door heel het land. Ons assortiment bestaat uit weidehekken en omheiningen van o.a. hout en gaas.

Weidehekken hout

De hekken uit het assortiment van Schuurman Hindernissen & Omheiningen bestaan uit een breed scala aan houtsoorten, waaronder het karakteristieke kastanjehout. Het belangrijkste voordeel van kastanjehout is de natuurlijke weerstand van het hout tegen rotten en insecten. Hierdoor hoeven de weidehekken gemaakt van kastanjehout vaak niet behandeld te worden met chemische middelen Dit maakt dit type hek een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor het afsluiten van een weide. Daarnaast draagt de plaatsing van een houten hek bij aan de natuurlijke schoonheid van het landelijke leven. Houten weidehekken passen om deze redenen bij diverse landschapsstijlen en zijn multi inzetbaar. De landhekken houden het vee binnen een bepaalde grens en dienen tegelijkertijd als decoratie voor uw landschap.

Weidehekken kopen

Bij het kopen van een weidehek raden wij u aan om op de volgende punten te letten, voordat u daadwerkelijk overgaat op de aanschaf hiervan. Om het vooropgestelde doel van de plaatsing te behalen, dient het weidehek aan te sluiten bij uw specifieke wensen en behoeften.

Materiaalkeuze
Er zijn diverse materialen landhekken beschikbaar, waaronder hout, gaas en metaal. Kies het type materiaal dat aansluit bij de omgeving waar het hek geplaatst zal worden, de milieuvriendelijkheid van het hek en de door u opgestelde duurzaamheidseisen.

Duurzaam weidehek
Wanneer u een weidehek aan wil schaffen, raden wij u aan om rekening te houden met de duurzaamheid van het hek. Het hek dient bestand te zijn tegen weersinvloeden en insecten.

Afmetingen
Aan de hand van de plaatsing en het doel van het hek spelen de lengte en hoogte van het weidehek een grote rol. Indien u niet zeker bent van de afmetingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sluiting
Hoe wilt u het hek openen en sluiten? Ook dit is een belangrijke vraag om uzelf te stellen voordat u het hek aan zal schaffen. De mogelijkheden rondom het openen en sluiten van een weidehek zijn namelijk uiteenlopend.

Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Wilt u een of meerdere hekken plaatsen op uw landschap? Schuurman Hindernissen & Omheiningen beschikt over een groot assortiment landhekken. Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee.

Bel ons op 0575-467382 of stuur een e-mail naar info@schuurmanomheiningen.nl met uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact