nobifix,

Landhek

Een landhek wordt veelal toegepast bij het afsluiten van een weiland of voor een toegang, waar dagelijks geen gebruik van wordt gemaakt. Wanneer u op zoek bent naar een duurzaam landhek, bent u bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen aan het juiste adres. Het brede assortiment landhekken maakt het mogelijk om een hek te vinden dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Vragen over een van onze hekken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Landhek kopen

Een landhek kopen vergemakkelijkt het openen en sluiten van een specifieke toegang om vee, voertuigen of mensen op een bepaald moment door te laten. Afhankelijk van de toepassing van het het, de breedte van de doorgang en de minimale hoogte van het hek zijn er diverse modellen hekken beschikbaar. Denk hierbij aan enkele hekken, dubbele hekken en klaphekken. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften zal de keuze voor het hek gemaakt worden. Het is dan ook van groot belang om met bovengenoemde aspecten rekening te houden, voordat u een of meer landhekken definitief aanschaft.

Landhek hout

Landhekken gemaakt van hout zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast kenmerkt dit type materiaal zich om zijn rustieke, natuurlijke uitstraling. Dit maakt het dat landhekken van hout uitstekend passen in landelijke omgevingen als boerderijen, weilanden en overige landelijke gebieden. Het meest gekozen type bij het ontwerpen van hekken is kastanjehout. Kastanjehout is een duurzaam type hout van hoogwaardige kwaliteit. Kastanjehout is bestand tegen rot en insecten, wat een positieve invloed heeft op de levensduur van het hek.

Assortiment Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Binnen het assortiment van Schuurman Hindernissen & Omheiningen vindt u diverse landhekken. Heeft u een vraag over een hek uit ons assortiment, wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of kunnen wij u adviseren? Neem vrijblijvend contact op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een hek dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bel ons op 0575-467382 of stuur een e-mail naar info@schuurmanomheiningen.nl met uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact