nobifix,

Houten omheiningen

Op zoek naar de perfecte houten omheining voor een weide? Bij Schuurman Hindernissen en Omheiningen bieden we een uitgebreid assortiment aan houten hekwerken en afrasteringen. Onze houten omheiningen zijn veelal geschikt voor paardenweides en rijbanen, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor het afbakenen van tuinen en percelen. Onze diverse selectie van hoogwaardige houten omheiningen biedt een oplossing voor elk project. Al onze omheiningen staan garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Lees verder of bekijk direct onze catalogus.

Duurzaamheid in houten omheining

Bij Schuurman Hindernissen en Omheiningen hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom maken we gebruik van de Nobifix-houttechniek, waarmee naaldhout op natuurlijke wijze behouden blijft. Dit verlengt de levensduur van onze omheiningen tot minstens die van hardhout. Bovendien is het gebruikte naaldhout afkomstig uit duurzaam beheerde en gecertificeerde Europese bossen, wat betekent dat het hout veilig is voor mens, dier en milieu. U kunt deze certificeringen hier terugvinden.

Hoe kiest u de juiste houten omheining?

Bij het selecteren van een geschikte houten omheining voor uw weide, zijn er verschillende criteria om rekening mee te houden:

  1. 1.Kenmerken van de dieren: Als uw dieren geneigd zijn tot ontsnappen, moet de omheining vanzelfsprekend voldoende hoog zijn.
  2. 2. Leefomgeving: Het is essentieel om de omgevingsrisico’s te beoordelen. Als de weide bijvoorbeeld dicht bij een druk kruispunt ligt, is een hogere omheining zinvol.
  3. 3. Bewegingsruimte: Als uw dieren vaak in contact komen met de omheining, is het raadzaam om een hogere en duurzame omheining te plaatsen.
  4. 4. Esthetiek: Uw houten omheining kan op verschillende manieren worden vormgegeven, van het type hout tot de afwerking en kleur. Denk goed na over het visuele aspect.

Meer informatie over houten omheining

Wilt u meer weten over houten afrasteringen voor uw terrein of dieren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als u ons enkele foto’s van uw locatie stuurt, kunnen we een inschatting maken van de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat het ontwerp en de bouw naadloos op elkaar aansluiten, zodat uw buitenruimte zowel veilig als aantrekkelijk is voor zowel u als uw dieren.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact