Weide afrastering | Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Schuurman Hindernissen & Omheiningen biedt verschillende soorten hekwerken voor groot- & kleinvee. Een gedegen weide afrastering moet voldoen aan verschillende eisen voor de veiligheid van u en uw dieren. Dat geldt ook voor bijbehorende weidepoorten. Uiteraard is een weide afrastering niet alleen heel functioneel. Een nette omheining geeft ook een fraaie uitstraling aan uw grondgebied. Hebt u meer informatie nodig over de hekwerken die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van een vrijblijvend advies.

schuurman omheiningen
weide afrastering

Weide afrastering in verschillende soorten en maten

Bij een weide afrastering moeten veel verschillende keuzes gemaakt worden. Allereerst moet gekeken worden naar de functie van de omheining. Niet alle dieren zijn geschikt voor een afrastering met bijvoorbeeld lint. Daarnaast moeten er een groot aantal keuzes gemaakt worden, voordat we over kunnen gaan op het realiseren van een omheining. Denk bijvoorbeeld aan houtsoorten, het aantal lagen van een hekwerk of de dikte en afwerking van de palen. Onze adviseurs kunnen u helpen met het maken van deze keuzes en u adviseren op het gebied van veiligheid.

Naast het realiseren van omheiningen kunnen wij u ook helpen met het leveren van poorten. Ons aanbod varieert van luxe entree poorten tot standaard poorten, voor zowel weides als uw oprijlaan. Daarnaast beschikken wij over verschillende soorten hang en sluitwerk. Denk aan een veersluiting die ervoor zorgt dat de poort automatisch achter u dichtvalt. Uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en worden ze op maat gemaakt.

Vraag om vrijblijvend advies

Een weide afrastering is niet zomaar gerealiseerd en daarom is het belangrijk al uw wensen en behoeften goed op een rijtje te hebben. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen inventariseren wat de benodigdheden zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat het een stijlvolle, veilige oplossing wordt.

Vragen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Laat het ons weten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

contact

Bel mij terug

Wordt u liever teruggebeld door een van onze experts. Laat u telefoonnummer achter en we nemen contact met u op.

Bel mij

Offerte

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte opgesteld door een van onze adviseurs. Vul ons offerte formulier in of gebruik de productcatalogus.

offerte