nobifix,

Paardenhek

Uw paarden hebben een goed paardenhek nodig om zich te ontspannen en gewoon even paard te zijn, of u nu wedstrijden rijdt of slechts af en toe. Daarom biedt Schuurman Omheiningen topkwaliteit omheiningen voor paardenweiden, paddocks, rijbakken en maneges. Uw liefde voor paarden wordt ondersteund door Schuurman Omheiningen, die prachtige omheiningen, advies, levering en montage aanbiedt.

Schuurman Omheiningen voor een paardenhek

Mooie rechte lijnen, uitdagende niveauverschillen en natuurlijke bochten. Door onze ervaring met het plaatsen van omheiningen en andere hindernissen kunt u erop vertrouwen dat wij vakkundig een paardenhek plaatsen. Wilt u het hek of de omheining zelf plaatsen? Dan zorgen wij graag voor de juiste materialen.

Een paardenhek die past bij uw erf

De houten paardenhekken van Schuurman Omheiningen helpen u bij alle facetten van de ruitersport en paardenverzorging. Wij bieden paardenhekken die veilig, functioneel en mooi zijn. U kunt op ons vertrouwen, want de paardenhekken van Schuurman Omheiningen zijn zorgvuldig vervaardigd. Zonder twijfel gebruiken we eersteklas componenten zoals naaldhout en kastanjehout. Dit zijn houtsoorten die mooi verouderen of hun schoonheid zeer lang behouden.

Hoe kiest u het juiste paardenhek?

Wij stellen het welzijn van de dieren voorop. Belangrijk is dan ook dat de paardenomheining veilig en groot genoeg is voor uw paarden. Schuurman Omheiningen gebruikt daarom natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. De grootte van uw paard bepaalt de hoogte van de paardenomheining(en). Ook de omgeving is van invloed. Het is raadzaam om een hogere paardenomheining te gebruiken als u aan een drukke weg woont waar snel gereden wordt. Mocht u hierover vragen hebben, dan denken wij graag met u mee.

Wij denken graag met u mee

Wilt u meer weten over een hek voor uw landgoed of paarden? Neem dan contact met ons op. Als u ons bijvoorbeeld enkele foto’s van uw landgoed mailt, kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, nemen wij de ontwerp- en bouwfase zorgvuldig onder de loep. Deze speciale mix garandeert dat uw buitenruimte veilig, beveiligd en esthetisch aantrekkelijk is voor zowel u als uw paarden.

Assortiment hekken voor paarden

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact