nobifix,

Paardenomheining

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een paardenomheining. Een omheining moet namelijk aan een aantal normen voldoen. Om de paarden in de wei te houden moet de omheining bijvoorbeeld sterk genoeg zijn. De omheining moet ook veilig zijn voor uw paarden, zodat ze zich niet kunnen bezeren als ze eraan proberen te knagen of langs de houten omheining schaven. Het uiterlijk van de omheining is ook belangrijk omdat u natuurlijk wilt dat het opgaat in uw omgeving. Of het nu gaat om een paardenweide bij een woonhuis of een paardenbak voor het beheer. Wij geven u graag meer details over een paardenomheining.

Varianten

Alle soorten paardenomheiningen worden door Schuurman Hindernissen & Omheiningen geleverd en geplaatst. Uw paardenomheining kan bijvoorbeeld bestaan uit gaas en schrikdraad. Daarnaast hebben we diverse houtsoorten, waaronder ons kenmerkende kastanjehout. Dan zijn er nog verschillende afwerkingsmogelijkheden voor omheiningen. Denk aan de lijnentelling van een afrastering of de paalafwerking. Ook deze palen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, zoals met een gefreesde rand, een diamantkop, of een combinatie daarvan. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende diktes.

Paardenomheining hout

Bij ons kunt u onder andere terecht voor een houten paardenomheining. Hiervoor gebruiken wij Nobifix hout. Rondom de houten paardenomheining moeten mens en dier zich veilig voelen. Hierbij is de veerkracht van het product cruciaal. Daarom gebruiken wij de houtsoort Nobifix. Een geurloos materiaal dat geen onderhoud nodig heeft. Dit maakt het het ideale product voor een paardveilige houten omheining.

Hoe kiest u de juiste paardenomheining?

Als paardeneigenaar hecht u waarschijnlijk veel waarde aan het welzijn van de dieren. Daarom is het van cruciaal belang dat de paardenomheining zowel veilig als groot genoeg is voor uw paarden. Bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen maken we daarom gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. De grootte van uw paard bepaalt mede de hoogte van de omheining(en). De omgeving is een van de vele andere invloeden. Woont u aan een drukke weg waar hard gereden wordt, dan is het raadzaam om een hogere omheining te gebruiken.

Zijn de afmetingen en hoogte van de paardenomheining of hindernis voor u onduidelijk? Dan denken wij graag met u mee en kunnen wij u eventueel begeleiden. Heeft u vragen over paardenomheiningen, neem dan contact met ons op.

Assortiment hekwerk voor paarden

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact