Rijbak omheiningen | Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Schuurman biedt rijbak omheiningen voor verschillende disciplines in de paardensport, voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Denk hierbij aan omheiningen voor rijbakken, paddocks en rijpistes. Om uw sport zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen hebben u en uw paard een aangenaam terrein nodig voor trainingen en wedstrijden. Schuurman staat u graag bij met advies over materialen en afwerking. Daarnaast verzorgen wij vanzelfsprekend de volledige levering en montage. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerteaanvraag of meer informatie.

schuurman omheiningen
rijbak omheiningen

Eersteklas materialen

Schuurman Hindernissen & Omheiningen levert uitsluitend omheiningen van hoogwaardig materiaal. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment aan verschillende soorten omheining. In ons assortiment houten omheiningen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hekwerk van verfijnd kastanjehout. Verder kunnen wij u helpen bij de afwerking van een rijbak omheining met lint en schrikdraad. Natuurlijk zijn al onze materialen duurzaam geproduceerd met aandacht voor mens, dier en natuur.

Meer dan alleen rijbak omheiningen

Naast afrastering en omheiningen levert Schuurman ook hindernissen en  dressuurringen. Wij kunnen u helpen met de inrichting van complete rijbakken, dressuurpistes en springparcours. Verder bieden wij zadelsteunen en hoofdstelhouders. Hiermee is het mogelijk uw stallencomplex van alle gemakken te voorzien om uw passie voor de paardensport zo comfortabel mogelijk te kunnen uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor solariums en stapmolens, waarmee u uw paard in optimale conditie houdt om grootste prestaties te kunnen leveren.

Verschillende types afrastering

Een rijbak omheining kan in verschillende soorten en maten worden geleverd. Zo kunt u nadenken over de dikte van de palen en over het aantal lagen dat een omheining moet krijgen. Uiteraard kunt u voor advies altijd bij ons terecht en kijken we samen naar een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Contact

Hebt u advies nodig of wilt u meer informatie over de levering en plaatsing van onze producten. Neem contact met ons op via het onderstaande knoppen. Wij zijn altijd te bereiken via telefoon of e-mail.

Vragen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Laat het ons weten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

contact

Bel mij terug

Wordt u liever teruggebeld door een van onze experts. Laat u telefoonnummer achter en we nemen contact met u op.

Bel mij

Offerte

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte opgesteld door een van onze adviseurs. Vul ons offerte formulier in of gebruik de productcatalogus.

offerte