Omheiningen

Gallagher™ schrikdraad producten - Omheining

gallagher schrikdraad, weidehekken hout, paard afrastering, paarden afrastering, kunststof omheining paarden, afrasteren paardenwei, paardenomheiding, weide afrastering, schrikdraad paarden, weidehekken, omheining, afrastering

Een SCHUURMAN® Omheining is als gevolg van een professionele manier van impregneren met UltraFix™, NobiFix™ of NeraFix™ zeer goed gewapend tegen rot. Dit voorkomt echter niet dat paarden en pony’s de omheining gebruiken om tegen te schuren. Als gevolg van dit schuren kan de omheining scheef gedrukt worden. Om dit te voorkomen adviseren wij te alle tijden om ten minste één schrikdraad te monteren, aan de binnenzijde van de wei, tegen de bovenste regel.
U wilt tenslotte jaren plezier hebben van uw aankoop en u niet ergeren aan een scheefgedrukte omheining of poort.

SCHUURMAN® Omheiningen zijn van uitstekende kwaliteit en uiterst duurzaam wij werken dan ook alleen met accessoires van hoge kwaliteit. Gallagher™ Europe is een absolute innovator en marktleider op het gebied van o.a. schrikdraadapparaten, geleiders en isolatoren.

Wij kunnen u de Gallagher™ materialen tegen een zeer scherpe prijs leveren. Standaard wordt de montage van het draad in de offerte opgenomen. Wilt u de montage echter zelf ter hand nemen dan kunt u dat in het opmerkingenveld aangeven.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact