nobifix,

Schrikdraad

Bent u op zoek naar effectieve en veelzijdige afrasteringsoplossingen? Ontdek de kracht van schrikdraad bij Schuurman Omheiningen! Of het nu gaat om het beschermen van uw paarden of het weren van wolven, wij bieden een breed scala aan afrasteringsoplossingen.

Schrikdraad voor Paarden

Voor paardenliefhebbers is afrasteringsdraad een moderne en effectieve manier om weilanden af te zetten. De zachte maar afschrikwekkende schok van het draad houdt paarden veilig binnen hun toegewezen gebied. Onze producten van afrasteringsdraad zijn speciaal ontworpen met het oog op het welzijn van paarden en bieden een humane manier om dieren te leiden zonder lichamelijk letsel. Meer lezen over de wettelijke richtlijnen paardenwelzijn? Lees het hier.

Wolfbestendig schrikdraad

In gebieden waar de aanwezigheid van wolven een uitdaging is, bieden wolfbestendige afrasteringen een betrouwbare oplossing. De afrasteringsdraad is ontworpen om wolven af te schrikken en tegelijkertijd andere dieren en het milieu te beschermen. Met geavanceerde detectie- en afschrikkingstechnologieën vormen onze wolfbestendige afrasteringen een effectieve barrière tegen potentiële bedreigingen voor vee. Meer weten over onze wolfwerende omheiningen? Lees het hier.

Onze soorten schrikdraad

Standaard
Effectieve afschrikking met lage onderhoudskosten.
Geschikt voor paardenweiden en kleinere percelen.

Lint- en koordschrikdraad
Zichtbare barrière voor dieren.
Ideaal voor paarden en het weren van wolven.

Hoogspanning Schrikdraad
Maximale afschrikking.
Aanbevolen voor gebieden met hoge veiligheidseisen.

Voor- en nadelen

Voordelen:
Veelzijdigheid: geschikt voor verschillende dieren en situaties
Kosteneffectief: vaak voordeliger dan traditionele omheiningen
Eenvoudige installatie: snel en gemakkelijk te monteren

Nadelen:
Onderhoud: Periodiek onderhoud is nodig.
Stroomvoorziening: Afhankelijk van elektriciteit of batterijen.

Toepassingen en Overwegingen

Schrikdraad is ideaal voor tijdelijke afrasteringen, snelle installatie of gebieden waar traditionele afrasteringen niet praktisch zijn. Het is een uitstekende keuze voor weilanden, velden en gebieden met wolvenpopulaties. In situaties waar permanente sterkte gewenst is, kan een traditionele houten of metalen afrastering een overweging zijn.

Kies voor Schuurman Hekwerken voor een kwalitatief hoogwaardige afrastering die betrouwbaar, diervriendelijk en effectief is. Wij staan klaar om u te adviseren en te voorzien van de beste afrasteringsoplossingen voor uw specifieke wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact