nobifix,

Afrastering paarden

Paarden zijn van nature vluchtige dieren en zullen dan ook elke kans aangrijpen. Een afrastering garandeert dat uw paarden veilig in de wei staan en geeft bovendien een mooie rustieke uitstraling. Uw afrastering moet goed worden geïnstalleerd en diervriendelijk zijn, zodat de dieren zich niet kunnen verwonden.

Welke afrastering voor paarden?

Welke paardenafrastering past het beste bij u? Bij Schuurman Omheiningen streven we naar een balans tussen veiligheid, uitstraling en betaalbaarheid. Daarom bieden we verschillende paardenomheiningen die allemaal een sterke constructie en een mooi design hebben. U wilt immers dat de omheining van uw paard past bij de omgeving van uw huis of paardenaccommodatie.

Eisen van een afrastering voor paarden

Een paardenomheining moet aan talrijke specificaties voldoen. U kunt hierbij denken aan:

 • De veiligheid van paard en mens
 • Stevigheid van de omheining
 • Ziet de paardenomheining eruit alsof deze bij uw huis hoort?
 • Wat is de verwachte levensduur van uw paardenomheining?
 • Soorten afrasteringen voor paarden

  Voor het vormgeven van uw afrastering biedt SCHUURMAN® HINDERNISSEN EN OMHEININGEN een willekeurig assortiment van diverse materialen. Zo is er schrikdraad en gaas beschikbaar voor uw afrastering. Daarnaast hebben we verschillende houtsoorten, waaronder ons kenmerkende kastanjehout. Dan zijn er nog verschillende afwerkingsmogelijkheden voor omheiningen. Denk hierbij aan de regelstelling van een hekwerk of de paalafwerking. Ook deze palen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, zoals met een freesrand, een diamantkop of een mix van beide. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende diktes.

  Meer informatie

  Wilt u meer informatie over afrastering paarden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als u ons bijvoorbeeld enkele foto’s van uw eigendom mailt, kunnen we een inschatting maken van de mogelijkheden. Wij onderzoeken nauwgezet de ontwerp- en bouwfasen om ervoor te zorgen dat alles zo naadloos mogelijk op elkaar aansluit. Deze unieke mix garandeert dat uw buitenruimte veilig, beveiligd en esthetisch aantrekkelijk is voor zowel u als uw paarden.

  Assortiment afrasteringen voor paarden

  Telefonisch contact

  0575-467382

  Afspraak maken

  Contact