nobifix,

Afrastering wolf

Schuurman Hindernissen & Omheiningen is specialist in afrasteringen tegen wolven. Wij begrijpen dat uw vee en schapen belangrijk voor u zijn. Daarom helpen wij u graag om ze te beschermen tegen deze wilde roofdieren. Onze afrasteringen zijn speciaal ontworpen om uw dieren te beschermen en ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw boerderij kunt blijven genieten.

Op zoek naar een traditionele afrastering of een moderne technologische oplossing? Schuurman Hindernissen & Omheiningen heeft de expertise en ervaring om een oplossing op maat te bieden. Wij geven graag advies, leveren de benodigde materialen en kunnen de afrastering eventueel ook voor u plaatsen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Alleen zo kunnen wij u helpen uw bedrijf te beschermen tegen wolven.

Waarom een afrastering tegen de wolf?

De bescherming van uw vee en schapen tegen wolven is zeer belangrijk. Wolven zijn prachtige, intelligente dieren, maar ze kunnen ook een bedreiging vormen voor vee- en schapenhouders. De aanwezigheid van wolven in uw streek kan leiden tot grote verliezen aan vee. Dit kan dan weer grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering en inkomen. Het is daarom belangrijk om een goede afrastering te hebben die uw dieren beschermt tegen wolven. Zo kunt u zorgeloos de nacht in gaan.

Onze oplossingen voor afrastering tegen wolven

Schuurman Hindernissen & Omheiningen biedt een breed scala aan oplossingen voor afrasteringen tegen wolven. Voor zowel permanente als demontabele wolvenomheiningen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook leveren wij het zogenaamde Foxlight, een goed aanvullend product om roofdieren van uw terrein te weren.

Wij geven advies, leveren de benodigde materialen en kunnen eventueel ook het hekwerk voor u monteren. Uiteraard is het zelf monteren van de door ons geleverde materialen ook een mogelijkheid.

Bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen streven we naar oplossingen die passen bij uw specifieke situatie. Daarbij staan onze experts klaar om u te helpen bij het kiezen van het beste hekwerk tegen wolven voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij begrijpen dat elke boerderij of omgeving uniek is. Wij zijn daarom altijd bereid om met u mee te denken en een oplossing op maat te bieden.

Wilt u meer informatie of advies over hoe u uw land kunt beschermen tegen wolven? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar per e-mail of telefoon en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook onze website bekijken voor meer informatie over onze producten en diensten.

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact