nobifix,

Paardenbak omheining

Bent u op zoek naar een veilige en duurzame omheining voor uw paardenbak? Dan bent u bij Schuurman Omheiningen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al sinds 1974 gespecialiseerd in de productie en levering van hoogwaardige afrasteringen en hindernismaterialen voor de paardensport.

Onze afrasteringen zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi om te zien. Bovendien passen ze perfect in elk landschap. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze verschillende paardenbak omheiningen en de voordelen van een omheining van Schuurman.

Verschillende soorten paardenbak omheiningen

Schuurman Omheiningen biedt verschillende soorten omheiningen voor paardenbakken. Zo ook houten omheiningen.

Onze houten omheiningen zijn gemaakt van duurzaam Nobifix hout en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals klassiek en modern. Ook kunt u kiezen voor extra veiligheid en zichtbaarheid door te kiezen voor onze gaashekken, die verkrijgbaar zijn in verschillende hoogtes.

Bij Schuurman Omheiningen staat veiligheid centraal, daarom voldoen al onze omheiningen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn ze geschikt voor intensief gebruik. Wij kunnen u daarom adviseren welke omheining het beste bij uw paardenbak past en deze ook voor u plaatsen.

Paardenbak omheining: duurzame materialen voor een langere levensduur

Bij het kiezen van een omheining voor uw paardenbak is het belangrijk duurzame materialen te kiezen. Deze zorgen voor een lange levensduur van uw omheining en besparen u op lange termijn de kosten en moeite die gemoeid gaan met het vervangen en onderhouden ervan. Bij Schuurman Omheiningen begrijpen we dan ook hoe belangrijk duurzame materialen zijn en daarom bieden we de juiste materialen aan die hieraan voldoen.

Onze Nobifix omheiningen zijn gemaakt van natuurlijk verduurzaamd naaldhout, afkomstig uit gecertificeerde Europese bossen. Dankzij de Nobifix-technologie gaat het hout minstens even lang mee als hardhout, en is het veilig voor mens, dier en milieu. Bovendien zijn de omheiningen bestand tegen schimmels en insecten en vergen ze weinig onderhoud. Hierdoor kunt u zonder veel moeite genieten van een lange levensduur.

Montage en service door Schuurman Omheiningen

Schuurman Omheiningen biedt niet alleen hoogwaardige paardenbak omheiningen, maar kan ook de volledige installatie en service verzorgen. Onze ervaren monteurs plaatsen de omheining vakkundig en zorgen ervoor dat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Naast de installatie bieden wij ook onderhoud en reparatie, zodat uw omheining in topconditie blijft. Kies voor de complete service van Schuurman Omheiningen en geniet van uw mooie en duurzame paardenomheining.

Contact en offerte aanvragen voor een paardenbak omheining

Wij hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen van onze expertise in paardenbak omheiningen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor uw paardenbak hekwerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het beantwoorden van al uw vragen. Vul het contactformulier in, bel ons direct of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw omheining.

Assortiment paardenbak omheiningen

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact