nobifix,

Paarden hekwerk

Een paarden hekwerk kan veel voordelen bieden. Paarden zijn immers van nature vluchtige dieren en zullen elke gelegenheid die zich voordoet aangrijpen. Een hekwerk voor paarden geeft op deze manier een mooie landelijke uitstraling en houdt uw paarden veilig in de wei. Daarbij is het belangrijk dat uw omheining huisdiervriendelijk is en professioneel geplaatst, zodat de dieren niets overkomt.

Paarden hekwerk bij Schuurman Omheiningen

Natuurlijke krommingen, moeilijke niveau verschuivingen en mooie rechte lijnen. U kunt op ons vertrouwen als het gaat om het vakkundig plaatsen van een paarden hekwerk dankzij onze ervaring met het plaatsen van omheiningen en andere hindernissen. Wilt u het hekwerk zelf plaatsen? Dan voorzien wij u graag van de benodigde materialen.

Een paarden hekwerk naar wens

Wilt u bijvoorbeeld een weelderige uitstraling met vierkante houten palen en balken? Worden de balken aan de palen bevestigd of is er sprake van een doorlopend hekwerk? Als leverancier en expert in het plaatsen van omheiningen en hindernissen weten we dat er talloze mogelijkheden zijn en dat het moeilijk kan zijn om hier door de bomen het bos te zien.

Wij horen graag uw wensen en nemen de mogelijkheden met u door. U kunt erop rekenen dat wij professioneel omgaan met uw wensen en budget.

Onderhoud paarden hekwerk

Wij raden u aan de door ons geplaatste paardenomheiningen zorgvuldig te onderhouden. Hierbij is het onderhoud van uw paardenomheining afhankelijk van het materiaal van de omheining. Een massief houten paardenomheining heeft natuurlijk weinig onderhoud nodig. Mocht de omheining desondanks toch verzakken of zwakke plekken vertonen, repareer deze dan direct. Zo voorkomt u uiteindelijk dat uw paarden ontsnappen.

Een elektrische paardenomheining moet daarentegen regelmatig gecontroleerd worden, idealiter voorafgaand aan elk weideseizoen. Neem hiervoor contact op met de elektricien die de elektrische afrastering heeft geïnstalleerd. Hij zal de stroombron, veiligheid en spanning van uw afrastering onderzoeken en bepalen of er isolatoren vervangen moeten worden.

Wij denken graag met u mee

Op zoek naar meer informatie over paarden hekwerken? Neem dan contact met ons op. Als u ons bijvoorbeeld enkele foto’s van uw terrein mailt, kunnen we een inschatting maken van de mogelijkheden. We bekijken het ontwerp en de bouw nauwgezet om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Deze unieke mix garandeert dat uw buitenruimte veilig, beveiligd en esthetisch aantrekkelijk is voor zowel u als uw paarden.

Assortiment hekwerk voor paarden

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact