nobifix,

Omheining weide paard

Op zoek naar een omheining in de weide voor een paard? Bij Schuurman Hindernissen en Omheiningen vindt u een groot assortiment hekwerk en afrasteringen. Onze omheiningen worden veelal gebruikt voor paardenweides en rijbakken, maar ook voor het afrasteren van tuinen en erven. Wij bieden diverse omheiningen aan van uitstekende kwaliteit. Hierdoor is er voor elk project een oplossing te vinden. Alle omheiningen zijn betrouwbaar, veilig en paardvriendelijk.

Een duurzame omheining in de weide voor een paard

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom maken wij gebruik van Nobifix. Bij deze houttechniek blijft naaldhout natuurlijk behouden. Dit verlengt de levensduur van de goederen tot minstens die van hardhout. Het gebruikte naaldhout is bovendien afkomstig uit Europese bossen. Deze bossen zijn verantwoord beheerd en gecertificeerd. Dit hout kan worden gebruikt zonder gevaar voor mens, dier of milieu.

Hoe kies je de geschikte paardenomheining?

Een paardenomheining moet sterk genoeg zijn en de juiste hoogte hebben. De componenten van je omheining kies je op basis van de volgende criteria:

 • Kenmerken van het paard: wanneer uw paard een sterke neiging tot ontsnappen heeft, spreekt het voor zich dat de omheining hoog genoeg moet zijn. Kijk dan ook goed naar de kenmerken van het paard.
 • Leefomgeving: Het is essentieel om omgevingsrisico’s te evalueren. Ligt de weide bijvoorbeeld dicht bij een belangrijk kruispunt? Dan is een hoger hek zinvol.
 • Hoeveelheid ruimte: komen uw dieren vaak in aanraking met de omheining? Dan kunt u beter een hogere, duurzamere omheining plaatsen.
 • Het oog wil ook wat: uw paardenomheining kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Denk aan het materiaal, de afwerking en de kleur. Denk hier dan ook goed over na.
 • Meer informatie over een omheining in de weide voor uw paard

  Wilt u meer informatie over weideafrastering voor uw dieren of land? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld een inschatting maken van de mogelijkheden als u ons enkele foto’s van uw terrein mailt. Om te zorgen dat alles zo goed mogelijk op elkaar aansluit, kijken we goed naar de ontwerp- en bouwfase. Deze speciale mix garandeert dat uw buitenruimte veilig, vertrouwd en esthetisch verantwoord is voor zowel u als uw dieren.

  Assortiment omheiningen in de weide

  Telefonisch contact

  0575-467382

  Afspraak maken

  Contact