nobifix,

Weide poorten

Bent u op zoek naar duurzame weide poorten? Dan bent u bij Schuurman Hindernissen & Omheiningen aan het juiste adres. Sinds 1974 zijn wij een vooraanstaande naam in de paardensport branche. Wij leveren hindernismaterialen en hoogwaardig materiaal voor omheiningen door het hele land. Ons assortiment omvat diverse soorten houten weide poorten en omheiningen, waaronder ook gaasomheiningen.

Assortiment

In het assortiment van Schuurman Hindernissen & Omheiningen vindt u een uitgebreid scala aan houtsoorten voor weide poorten, waaronder het kenmerkende kastanjehout. Het meest opvallende voordeel van kastanjehouten weide poorten is hun natuurlijke weerstand tegen rotten en insecten. Hierdoor is doorgaans geen chemische behandeling nodig. Dit maakt kastanjehout tot een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor het afsluiten van een weide. Bovendien draagt de plaatsing van een houten weide poort bij aan de natuurlijke schoonheid van het landelijke leven. Vanwege deze eigenschappen passen houten weide poorten bij diverse landschapsstijlen en hebben ze uiteenlopende toepassingen. Deze poorten houden niet alleen uw vee binnen de gewenste grenzen, maar dragen ook bij aan de esthetiek van uw landschap.

Weide poorten kopen: hier moet u op letten

Bij het kopen van weide poorten raden wij aan om rekening te houden met enkele belangrijke punten voordat u daadwerkelijk overgaat tot de aanschaf. Deze punten zorgen ervoor dat uw keuze aansluit bij uw specifieke behoeften en doelstellingen:

  1. 1. Materiaalkeuze: Er zijn verschillende materialen beschikbaar, waaronder hout, gaas en metaal. Kies het materiaal dat het beste past bij uw omgeving, milieuvriendelijkheid en duurzaamheidseisen.
  2. 2. Duurzaamheid: Het is van belang dat de gekozen weide poort bestand is tegen weersinvloeden en insecten.
  3. 3. Afmetingen: De lengte en hoogte van de poort zijn afhankelijk van de plaatsing en het beoogde doel. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.
  4. 4. Sluiting: Overweeg hoe u de poort wilt openen en sluiten, aangezien er diverse mogelijkheden zijn.
  5. 5. Richtlijnen: Lokale overheden hebben bepaalde richtlijnen wat betreft afrastering en omheining. Houdt hier rekening mee in uw keuze voor het type poort. Lees daarvoor het besluit omgevingsrecht.

Waarom Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Wilt u één of meerdere weide poorten op uw terrein plaatsen? Schuurman Hindernissen & Omheiningen biedt een uitgebreid assortiment aan. Heeft u vragen over onze producten of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zij staan klaar om u te adviseren in de aanschaf van al uw omheiningen, hindernissen, poorten en meer!

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact