Hindernissen | Schuurman Hindernissen & Omheiningen

Schuurman Hindernissen & Omheiningen startte in 1974 met het importeren van hindernis materiaal uit Engeland. Ruim 40 jaar verder is Schuurman toonaangevend in het produceren en leveren van verschillende soorten hindernissen voor de hippische springsport.  Zowel voor trainingspistes als een wedstrijdring bieden wij een oplossing. Wilt u een standaard hindernis of liever een unieke hindernis in de huisstijl van een sponsor? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Schuurman Hindernissen & Omheiningen, Hindernis paard, hindernis, hindernissen paard, paarden hindernissen, hindernis baan, spring hindernissen
Hindernissen, Hindernis paard, hindernis, hindernissen paard, paarden hindernissen, hindernis baan, spring hindernissen

Ruim assortiment hindernissen

In onze productcatalogus vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten hindernissen. Deze leveren wij in houten en kunststoffen uitvoering of een combinatie van deze twee. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om verschillende attributen toe te voegen. Bijvoorbeeld een oxer, een waterbak, cavaletti’s of dubbelsprongen. Verder beschikken we over een groot aantal attributen waaronder staanders, lepels en sleutelgat profielen. Voor accessoires als vlaggen, houders en beugels kunt u ook bij ons terecht.

Unieke hindernisbanen

Om uw springparcours extra uitstraling te geven kunt u de hindernissen voorzien van een eigen huisstijl. Wij bieden de mogelijkheid hindernissen te realiseren met een eigen logo en de kleuren van uw bedrijf. Ook bieden wij verschillende uitkomsten voor evenementen. Sponsort u met uw bedrijf een springwedstrijd waarbij uw bedrijf verwerkt moet worden in de hindernis? Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met een van onze adviseurs en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Door de vele keuzemogelijkheden is het verstandig om in goed overleg tot een afspraak te komen. Uiteindelijk proberen we samen tot een zo mooi mogelijke uitkomst te realiseren waar beide partijen trots op kunnen zijn. U kunt ons altijd bellen of mailen, of een bericht achterlaten via de contactenpagina.

Vragen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Laat het ons weten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

contact

Bel mij terug

Wordt u liever teruggebeld door een van onze experts. Laat u telefoonnummer achter en we nemen contact met u op.

Bel mij

Offerte

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte opgesteld door een van onze adviseurs. Vul ons offerte formulier in of gebruik de productcatalogus.

offerte