nobifix,

Afrastering

Bent u op zoek naar een kwalitatieve afrastering om uw terrein veilig en stijlvol af te bakenen? Dan bent u bij Schuurman Omheiningen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in hekwerken en hebben een ruim assortiment om uit te kiezen. Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste richtlijnen wat betreft paardenwelzijn, waar onze hekwerken op zijn aangepast.

Afrastering paardenwei, Weidepoorten hout, weide poort, weidehekken hout, paard afrastering, paarden afrastering, kunststof omheidining paarden, afrasteren paardenwei, paardenomheiding, weide afrastering, schrikdraad paarden, weidehekken, omheining, afrastering

Wat is een afrastering?

Simpel gezegd is een afrastering een hekwerk dat gebruikt wordt om gebieden af te bakenen en te beschermen. Of je nu je erf wilt afbakenen, je land wilt beveiligen of op zoek bent naar een professioneel ogende omheining voor je bedrijf, een omheining biedt de perfecte oplossing. Ontdek onze verschillende soorten afrastering:

1.Houten afrastering
Warm en natuurlijk
Perfect voor tuinen en landelijke omgevingen
Duurzaam en esthetisch

2.Omheining van gaas
Functioneel en budgetvriendelijk
Ideaal voor landbouw en terreinbeveiliging
Veilig en betrouwbaar

3.Sierhekwerk
Afrastering met elegante uitstraling
Geschikt voor residentiële en commerciële toepassingen
Verbetert de esthetiek van uw eigendom

4.Omheining met dubbele spijlen
Robuust en betrouwbaar
Ideaal voor speelplaatsen en bedrijfsterreinen
Hoge veiligheidsstandaard

Schapenhekwerk
Speciaal ontworpen voor het houden van dieren
Veilig en diervriendelijk
Duurzaam en weersbestendig

Waarom kiezen voor Schuurman Omheiningen en Hindernissen?

Onze afrasteringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat u kunt vertrouwen op een lange levensduur. Met trots kunnen wij zeggen dat Schuurman Omheiningen al vele jaren een vertrouwde naam is op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hekwerken. Lees meer over onze geschiedenis.

In de loop der jaren hebben we onze productlijn voortdurend uitgebreid en verfijnd, en de nieuwste technologieën en trends omarmd. Zo hebben we ervoor kunnen zorgen dat we altijd voorop lopen in de industrie. Door onze ervaring weten we welke materialen lang meegaan, en hoe u ze het beste onderhoudt. Bekijk hier onze catalogus. Door onze lange ervaring kunnen wij onze klanten advies op maat geven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan eens onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel ons op 0575-467382

Telefonisch contact

0575-467382

Afspraak maken

Contact